OVER ONS

Wij zijn het Rotterdamste communicatiebureau, met de focus op social media.
Altijd kritisch, soms eigenwijs. Omdat wat onze opdrachtgevers het beste helpt, ons allerhoogste doel is. Wat je dan krijgt? Content die werkt. 

Wat we doen

Nogal veel. Van concept tot strategie, van implementatie tot publicatie. Met een uniek team aan contentmakers en contentmanagers. Dus ook voor motion graphics, social video’s, infographics of corporate identities.

Social Media Strategy

Een uitgebreide strategie, gebaseerd op gedegen research en heldere analyses. Met resultaten, inzichten, SWOT-analyse, doelgroepanalyse, concurrentieanalyse, doelstellingen, content, cheatsheet.

Motion Graphic

Een video met een goed lopend verhaal en strakke graphics boeit de kijker tot de laatste seconde. Kort en krachtig. In de juiste tone-of-voice. Met frisse voice-over en passende achtergrondmuziek. Ook wel: social video.

Infographic

Lastige materie duidelijk uitgelegd. Cijfers, iconen en andere graphics in een helder, goed verhaal. Overtuigt je doelgroep met relevante informatie en positioneert je organisatie als kennispartij.

Corporate identity

De grafische uitstraling en invulling van het gedachtegoed van je organisatie, gebaseerd op je bedrijfs-DNA. Denk logo, beeldmerk en tagline - op de gewenste communicatiemiddelen. Met minibrandbook.

Social Video Campaign

Een korte motion graphic als ideale aanjager van een duidelijke call-to-action. Onmisbaar voor adverteren op Facebook, Instagram en/of Twitter. Uiteraard ook inzetbaar op andere communicatiekanalen. 

Social Media Plan

Contentcreatie en communitymanagement van jouw socialmediakanalen. Dé kickstart van je socialmedia-activatie: strategisch, redactioneel, creatief en continu. 

Social Media Masterclass

Social media. Je wilt er iets mee. Heel goed! Maar wat? De Social Media Masterclass geeft je inzicht in jouw hoe, wat en waarom. En tussendoor, even bijkomen met een heerlijke lunch. Locatie: RauwCC HQ.

Social Media Week Holland | #SMWNL

Social Media Week (SMW) is hét toonaangevende event op het gebied van media, marketing, technologie en innovatie. 
Op 12 en 13 november 2020 is #SMWNL opnieuw in Beeld en Geluid Den Haag. Een unieke positie in de Benelux. RauwCC hostte hiervoor al drie edities in Rotterdam en twee in het Haagse.

Content Calendar

Belangrijk onderdeel van de socialmediastrategie: een overzichtelijke planning van de socialmedia-activiteiten. Voor houvast, helderheid en richting. Inclusief inhaakkalender.

Kennis met Dennis Masterclass

Dat je iets met social media moet, weet je ondertussen wel. Maar hoe dan? De Kennis met Dennis Masterclass geeft je inzicht in de huidige staat van social media en hoe jij die het beste kunt toepassen.

Hoe we het doen

en wat het kost

RauwCC gelooft in de combinatie van offline- en onlinecommunicatie. Met een breed pakket aan creatieve en ondersteunende diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

  • € 150,- per uur: Concept, Insights & Strategy
  • € 125,- per uur: Animation & CGI
  • € 100,- per uur: Ad Management, Camera Operation, Content Management, Copywriting, Client Meetings, Design, Interviews, Post Production, Editing & Project Management. 

RauwCC in cijfers

Klik op de vlakjes om echt álles te weten

Ambitie
3
Metalheads
17
Collega's
27,5
Gemiddelde leeftijd
± 50
Bakkies pleur per dag
60
Slackberichten per dag
2.100+
Facebook likes
7,258K
High score flipperkast
Elkaar beter leren kennen?